Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τα 7 βήματα για λαμπερό και υγιές πρόσωπο!

Τα 7 βήματα για λαμπερό και υγιές πρόσωπο!


Η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα είναι σίγουρα ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.



Χωρίς να βάλετε το χέρι στην τσέπη, εμείς σας προτείνουμε τα 7 βήματα που θα βοηθήσουν να βρείτε ξανά τη λάμψη σας και να σβήσετε τα σημάδια της κούρασης.

1. Καθαρίζετε ανελλιπώς το πρόσωπό σας 2 φορές τη μέρα. Το βράδυ για να απομακρύνετε τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ και το πρωί για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τα υπολείμματα της κρέμας νυκτός.

2. Δύο φορές την εβδομάδα, πριν κοιμηθείτε, κάνετε απολέπιση με ένα scrub, προκειμένου να μπορέσει να «ανασάνει» η επιδερμίδα σας από τα νεκρά κύτταρα και να απορροφήσει καλύτερα τις καλλυντικές ουσίες.

3. Μία-δύο φορές την εβδομάδα εφαρμόζετε σε καθαρό πρόσωπο μια ειδική μάσκα με αιθέρια έλαια που αναζωογονούν και θρέφουν.

4. Αν έχετε πρήξιμο και μαύρους κύκλους, βάζετε κάθε πρωί κομπρέσα με τσάι, μέσα στην οποία θα έχετε ρίξει αιθέριο έλαιο κίτρου ή λεμονιού ή γκρέιπφρουτ.

5. Μετά τον καθαρισμό, απλώνετε ένα ενυδατικό serum με βιταμίνη C για λάμψη και τόνωση. Περιμένετε ώσπου να απορροφηθεί και απλώνετε την ενυδατική μας κρέμα. Για άμεση λάμψη, επιλέγετε μια σύνθεση με φωτοανακλαστήρες.

6. Αν ξυπνάτε το πρωί με «τσαλακωμένη» επιδερμίδα από το μαξιλάρι, αλλάξτε τη βαμβακερή θήκη του με μία σατέν. Επιπλέον, το φαινόμενο αυτό ίσως είναι μια ένδειξη ότι το δέρμα σας χρειάζεται πιο ισχυρή ενυδάτωση πριν κοιμηθείτε. Άρα, αντικαταστήστε την κρέμα μας με μια πιο ενισχυμένη.

7. Το βράδυ μετά τον καθαρισμό χρησιμοποιείτε έναν ορό που επιταχύνει τη φυσική απολέπιση. Αν το δέρμα σας «τραβάει», χρησιμοποιείτε και μια κρέμα νυκτός που φωτίζει το δέρμα και μειώνει τυχόν δυσχρωμίες.
 
Πηγή:onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου