Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τα 7 είδη χωρισμού που μπορεί να σου συμβούν

χωρισμος
Χωρισμοί υπάρχουν πολλοί: Καλοί, κακοί, φιλικοί, εχθρικοί και βάλε και βάλε. Το θέμα είναι να μην πέσεις στους πιο δύσκολους χωρισμούς. Και ιδού οι τοπ:

Ο χωρισμός των «χωρίζουμε διαρκώς»
Είναι τα ζευγάρια αυτά που κάθε εβδομάδα έτσι για το σασπένς, ρίχνουν κι ένα χωιρσμό. Θες για να βιώσουν το σεξ της επανασύνδεσης; Θες γιατί βαριούνται; Ο χωρισμός εύκολα ξεστομίζεται κι εεκί κινδυνεύεις -αν σου αρέσει το καουμπόικο τούτο στυλ- να βρεθείς όντως χωρισμένη κι ο άλλος να βαρεθεί να τα ξαναβρίσκει μαζί σου.
Πόνος χωρισμού:**
Ο αναγκαστικός χωρισμός:
Εκεί που όλα πάνε καλά, εσύ φεύγεις φοιτήτρια σε άλλη πόλη ή εκείνος βρίσκει δουλειά στην Αυστραλία. Κι ενώ λέτε, «έχουμε την αγάπη μας όλα θα τα καταφέρουμε», η φθορά της απόστασης, η αλλαγή ώρας και η απουσία του ενός από τη ρουτίνα του άλλου, σας σπρώχνει να πείτε το αντίο.

Πόνος χωρισμού:****
Ο χωρισμός της προδοσίας:
Κάποιος πρόδωσε, κάποιος κεράτωσε, κάποιος είπε ψέματα, κάποιος ήταν ο αδύναμος κρίκος της σχέσης. Κι αν είναι και απρόσμενο το κέρατο, εκεί πέφτουν κορμιά, λέξεις- φωτιά και ακρότητες. Φυσικά λένε, πως τις σχέσεις πρέπει να τις κρίνεις από το χωρισμό και ίσως έχουν δίκιο.
Πόνος χωρισμού:*****
Ο χωρισμός γιατί δεν παίρνεις αυτά που θες:
Ίσως εκείνος να δουλεύει πολύ, ίσως δουλεύεις κι εσύ, ίσως θα ήθελες να είσαι προτεραιότητά του, ίσως εκείνος έχει προτεραιότητα τις μπύρες και το ποδόσφαιρο με φίλους. Όπως και να έχει, στη σχέση πρέπει να είσαι χαρούμενη και ευχαριστημένη με όσα παίρνεις, κι αν δεν τα παίρνεις, ο χωρισμός -να τος, ήρθε.
Πόνος χωρισμού:***
Ο χωρισμός της παράνοιας: ζήλεια
Ένας από τους δύο τρώγεται με τα ρούχα του, έχει συνέχεια εμμονές, ζηλεύει, και νιώθει να μην αγαπιέται. Εκείνος που κατηγορείται για τα παραπάνω, τρελαίνεται και χωρίζει.
Πόνος χωρισμού:ανάλογος με το ποιός χωρίζει
* για εκείνον που έφυγε
χίλια * για τον τρελό που ζηλεύει τα πάντα
Ο χωρισμός της παράνοιας: η τρέλα ήταν κρυμμένη
Νόμιζες πως ζούσες κι είχες δεσμό με έναν νορμάλ άνθρωπο, κι όμως έπεσες έξω. Ο τύπος αυτός προσπάθησε να κρύψει την τρέλα, τη ζήλεια, φαγώθηκε μόνος με τα ρούχα και το ξέσπασμα δεν άργησε, έπεσε στα μούτρα σου.
Πόνος χωρισμού: μεγάλος, όσο και η κοροιδία
Ο χωρισμός του «είμαστε σε άλλο κεφάλαιο»
Ξεκινήσατε μαζί την ιστορία της αγάπης. Τα πρώτα κεφάλαια σας βρήκαν στην ίδια σελίδα μέχρι που ένας έμεινε πίσω κι άλλος σχεδόν έφτασε στο τέλος και ήθελε και παιδιά και γάμους και τα πάντα.
Πόνος χωρισμού: ειδικά αν υπάρχει ακόμα αγάπη ****
Πηγή:YAHOO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου